Stormloop tijdens de Happy New Year Sale bij Klein Optiek in Apeldoorn

Stormloop tijdens de Happy New Year Sale bij Klein Optiek in Apeldoorn

Ook deze laatste week is er weer een stormloop tijdens de Happy New Year Sale bij Klein Optiek! Van 2 t/m 19 januari maken wij ruimte voor de nieuwe collectie. Dus, profiteer van kortingen van 30% oplopend tot wel 70% (!) op monturen uit voorgaande collecties. En dat is nog niet alles. Want koop je tijdens de sale een tweede bril, dan krijg je ook nog eens op de glazen 30% korting.

Kortom, een goed voornemen om even bij Klein Optiek binnen te stappen en een mooie bril te scoren waarmee je het nieuwe jaar stralend binnentreedt. Wees er wel snel bij, de sale loopt nog tot 19 januari.

Over Klein Optiek

Al ruim 35 jaar adviseert Klein Optiek Oogzorgcentrum in Apeldoorn met veel passie voor mensen en ogen. Goed en helder zicht op de wereld is een groot goed. Genieten van een prachtig uitzicht, het lezen van een spannend boek of fanatiek spelen in een sportcompetitie is toch nog mooier met scherp zicht. Het team van Klein Optiek gaat voor een lange termijn relatie met haar klanten. Dat start al bij een basis ooggezondheidsonderzoek waarbij zij standaard een aantal extra checks doen op de gezondheid van het oog. Daarnaast vinden zij het belangrijk om met mooiste en beste brillenmerken samen te werken, zodat zij een prachtig product van hoge kwaliteit en het nieuwste design kan aanbieden.