Sinterklaas buitengewoon ambtenaar sprookjeshuwelijk Assepoester

Op zondagmiddag 25 november geen schel getoeter van een stoomboot, maar vrolijke huwelijksklokken voor Sinterklaas. Die middag treedt Sinterklaas op als buitengewoon ambtenaar van het ‘sprookjeshuwelijk van het jaar’ tussen wereldberoemde sprookjesicoon Assepoester en haar knappe Prins. Het prille liefdesgeluk vormt het klapstuk van een groots familiefeest dat speciaal voor kinderen en families in Villa Thalia wordt georganiseerd. Ruim drie uur lang genieten de jonge bezoekers van een sprankelend sprookjesavontuur met een reeks van valse stiefzussen, lelijke stiefmoeders, ontbrekende feeën en verloren muiltjes. Direct na de huwelijksvoltrekking worden alle jonge bezoekers uitgenodigd voor een spetterende huwelijksfeest met een disco en pannenkoeken.

In oktober jl. opende Rotterdams bekendste uitgaanslocatie Villa Thalia officieel haar ‘sprookjes-seizoen’ met het sprookje van Hans & Grietje. Op 25 november staat een eigentijdse bewerking van het beroemde sprookjesverhaal van Assepoester centraal. Met ‘Sprookjes in Thalia’ pakt Villa Thalia iedere laatste zondag van de maand groots uit. ‘Sprookjes in Thalia’ is telkens een grootse belevenis vol bekende sprookjesfiguren, speciale effecten, maar óók bekende meezing hits van o.a. Andre Hazes, Tino Martin, K3 en Gerard Joling. Hiermee wordt plezier en een groot feest der herkenning voor bezoekers van alle leeftijden gegarandeerd.

Kaartverkoop

De kaartverkoop van ‘Sprookjes in Thalia’ met Assepoester en Sinterklaas is gestart. Tickets inclusief disco en pannenkoeken zijn online verkrijgbaar via www.villathalia.nl. Voor groepen en bedrijven zijn speciale groepsarrangementen verkrijgbaar via reserveringen@sfeerhoreca.nl.

De show start om 14.00 uur, de deuren gaan een half uur voor aanvang open.

Geef een reactie