Sensationele storytelling aan tafel bij D

Sensationele storytelling aan tafel bij De Druiventros

Hotel De Druiventros nabij Tilburg, een fenomeen in de regio en dankzij het RTL programma ‘Herrie in de Druiventros’ landelijk ‘doorgebroken’ bij een miljoenenpubliek. Wekelijks bieden de zalen van dit beroemde familiehotel Dinershow plaats aan uiteenlopende zakelijke- en privé bijeenkomsten variërend van bedrijfspresentaties, een bridgeclub tot bruiloften en andersoortige partijen. Het hotel trekt bezoekers uit alle windstreken en heeft een sterke aantrekkingskracht in de regio. Verwacht evenwel in de Druiventros geen massatoerisme of struinen door een modern en megalomaan hotelcomplex. Niets van dat alles. Het hotel is groot geworden en wordt nog altijd gerund door dezelfde ondernemersfamilie die familiewaarden, tradities en Brabantse huiselijkheid op de eerste plaats zetten.

Wie aanschuift in het café ontdekt blijde gezichten van jonge kandidaten die zonet het CBR rijexamen succesvol hebben afgelegd, of een groep gepensioneerden die met elkaar een borreltje drinken en je wordt persoonlijk welkom geheten door het hoteliers-echtpaar Rob en Janny Zoontjens. Er hangt een ontspannen sfeer en hier is nog tijd en rust voor een gezellig praatje, het is Brabant op z’n best.

Aanstekelijke Bourgondische gezelligheid en humor

Geen beter denkbare locatie voor een eigen dinershow, want alle voorwaarden voor een ontspannen ‘show vol herrie’ zijn voorhanden. En zo geschiedde. Op zaterdagavond 20 april openden Rob en Janny hun hotel voor de première van wat is gaan heten; De Druiventros Dinershow. Geen palletten en pauwenveren, maar een bonte verzameling van extravagante, prettig gestoorde en vrolijk uitgedoste kermisklanten die vanaf de allereerste minuut zorgen voor aanstekelijke Bourgondische gezelligheid en humor. Het programma is doorspekt met meezing-hits die worden afgewisseld met de meest ontroerende Nederlandstalige ballads. Maar, wees gewaarschuwd; stilzitten is geen optie! De Druiventros Dinershow verzekert je van een compleet avondje uit op basis van een luxe en overheerlijk vier-gangen-diner.

Onder aanvoering van de flamboyante ‘Malle Babbes’ Sjon en Alfonso maak je kennis met ‘een kermis van plezier’. Van de fleurige Bloemendales, die in hun ‘Tulpen uit Amsterdam’ outfits, ‘Vi(v)a España’ een ‘Reisje langs de Rijn’ maken om vervolgens persoonlijk de ‘Rozen voor Sandra’ af te geven. Je ontdekt de spraakmakende toiletverhalen van toiletjuffrouw Rooie Stien, die met haar legendarisch tasje met iedereen wil ‘Samen zijn’. Ontmoet de beruchte ‘Ali Cyaankali’ die, dankzij haar extravagante kapsels, beter bekent staat als de suikerspin van de kermis. Zo zoet als zij (of is het nu een hij…) eruit ziet, is Ali allerminst. Met zijn eindeloos stoere uitstraling bezorgt de innemende en ietwat sullige “Scheetje’ menige dame ‘Ademnood’ en daarmee de heren een ‘Banger hart’. En natuurlijk is daar ook het bekendste hoteliers-echtpaar van ons land. Wekenlang volgde een miljoenenpubliek de roemruchte avonturen van Rob & Janny in de RTL hitserie ‘Herrie in de Druiventros’. Het zijn slechts enkele hoogtepunten uit een weergaloze live show die je ‘het liefste in een doosje zou willen doen’!

Meer weten?

De Druiventros Dinnershow is komende maanden regelmatig te zien en te beleven. Kijk voor de speeldata en het online bestellen van tickets op www.ticketpoint.nl. De show is bedacht en geproduceerd door het team van Made in Mind. Aan de show werken o.a. mee Hans Vermeulen, Ronald Genefaas, Martijn Ek, Tineke Blok, Martijn Lavrijssen, Rob & Janny Zoontjes, Marcella Heukels en Roos van Breukelen.