Keep the eyes on the puck! Wat een sportwedstrijd extra spannend maakt

Keep the eyes on the puck! Wat een sportwedstrijd extra spannend maakt

Al eens gedacht een sportwedstrijd te bekijken? Ook als je niet zo’n sportliefhebber bent adviseren wij het, om de unieke sfeer, zeker een keer doen. Zo kun je via Ticketpoint bijvoorbeeld op de tribune zitten bij basketbal of ijshockey. IJshockey is bijvoorbeeld een snelle, fysieke sport waarbij veel gebeurt dat ook bij de duizenden toeschouwers op de tribunes niet onopgemerkt blijft. De snelheid van de wedstrijden zorgt ervoor dat het voor de hele familie leuk is om naar te kijken.

Met de play-offs in het vooruitzicht breekt ook voor het Ticketpoint ‘topsport’ team een ‘ijzingwekkend’ spannende periode aan. Voor aanvang van iedere wedstrijd liggen verschillende scenario’s klaar. Wint een team, dan gaat de wedstrijd voor de volgende finaleronde direct in verkoop. Maar verliest een team, dan schakelen ze over naar de verkoop van de beslissingswedstrijd of wordt bij uitschakeling meteen gestart met de verkoop van seizoenkaarten voor volgende seizoen.

Tijdens de komende finalewedstrijden houden ze daarom extra scherp de blik gericht op de puck, om met slechts één druk op de knop het juiste vervolgscenario in werking te stellen. Zo wordt als het ware een play-off voor hen juist een play-on, vaak nog voordat de stadionspeaker zijn laatste zin heeft uitgesproken. Op deze manier leveren zij al jarenlang met plezier een bijdrage op het hoogste niveau aan topsport in Nederland. Let’s keep the eyes on the puck!

Deze blog is geschreven door Made in Mind in opdracht van Ticketpoint Business.