Het zal je niet ontgaan zijn. Komende vrijdag is het jaarlijkse koopjesfestijn Black Friday. Ook Klein Optiek in Apeldoorn pakt uit met feestelijke aanbieding.

Posted on Posted innieuws

Het zal je niet ontgaan zijn. Komende vrijdag is het jaarlijkse koopjesfestijn Black Friday. Dit evenement wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstaankopen. Ook Klein Optiek pakt tijdens de opening van feestelijke ‘kerstseizoen’ flink uit. Vrijdag en zaterdag kun je profiteren van de scherpe Black Friday aanbieding: monturen voor € 10,-! Een prachtige kans om tijdens de komende feestdagen te shinen met een nieuwe bril. Zet komende vrijdag of zaterdag maar vast in je agenda! Twee dagen om een nieuw montuur uit te zoeken. Beide dagen staat het team van Klein Optiek paraat om je te adviseren en je meer te vertellen over de actievoorwaarden. Klein Optiek is op vrijdag geopend van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Hoe is Black Friday ontstaan?
Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Er zijn winkels die al om drie uur open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten om de laag geprijsde, beperkt voorradige artikelen te bemachtigen. Oorspronkelijk komt de naam Black Friday uit de Amerikaanse stad Philadelphia en deze werd in de jaren ’50 voor het eerst gebruikt door de politie om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte in en rond die stad op de dag na Thanksgiving.

Over Klein Optiek
Al meer dan 35 jaar adviseert Klein Optiek Oogzorgcentrum in Apeldoorn met passie voor mensen en ogen. Goed en helder zicht op de wereld is een groot goed. Genieten van een prachtig uitzicht, het lezen van een spannend boek of fanatiek spelen in een sportcompetitie is toch nog mooier met scherp zicht. Klein Optiek werkt samen met de grootste brillenmerken uit de hele wereld. Klein Optiek is gevestigd in Winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn. Klein Optiek is op vrijdag geopend van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Geef een reactie