Me & Mrs Jones

Muziek zit in ons DNA, we spelen dan ook met regelmaat door heel Nederland, en laten ons ook zeker niet door een landsgrens tegenhouden. We beschouwen ons als “musical nomads” of ‘amusemensen” zoals we dat zelf noemen. Ons veelzijdige repertoire brengt ons op de meest bijzondere locaties. Intussen hebben we heel wat plekken en plaatsen voorbij zien komen. Een superchique kasteel, een grote feesttent, in ziekenhuizen, theaters, tijdens live streams, als muzikaal cadeau aan de deur, in het winkelcentrum, een dierentuin, in een geweldige achtertuin, festivals, restaurants, hotels, tot zelfs het stadhuis tijdens het ja-woord of een afscheidsdienst in een kerk. En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan.

Voor ieder optreden stemmen we de inhoud van onze “mobiele platenkoffer” af op de wensen en de aard van een evenement. En mocht het nodig zijn, passen we zelfs onze outfits hierop aan. Zonder opsmuk, met humor en vooral plezier zoeken we het publiek op. Onze mobiele geluidsset brengt ons dicht bij de mensen, en indien gewenst zelfs tot aan tafel of in een woonkamer thuis.

We brengen heerlijke muziek om naar te luisteren of juist om op te dansen. Als een muzikale omlijsting tijdens een diner, een netwerkborrel of een feest. Zorgvuldig wisselen we in een handomdraai bekende soul, funk en Nederlandstalige meezingers af met meer mainstream jazzie of wereldhits uit het omvangrijke oeuvre uit The American Songbook. Onze jarenlang ervaring , en met succes. Vooral omdat je verzekert bent van een opvallend onopvallende, muzikale performance waar je geen omkijken naar hebt.

We zorgen voor onze eigen techniek. Mocht het nodig zijn, dan regelen we tegen een passende meerprijs, aanvullende techniek.

Over Marcella

Marcella is cum laude afgestudeerd aan het conservatorium en start haar loopbaan in de musicalwereld. Naast rollen in talloze familiemusicals, treedt op met succesvolle bands waarmee zij als leadzangers onnoemlijk vele tent- en festivaloptredens tot een succes brengt. Ze is de drijvende kracht achter de ‘vintage pop & swing’ formatie BB Bootleg, is jaren achtereen één van afsluiters tijdens de Amsterdam Senior Pride en speelt op locaties in binnen- en buitenland een vaste rol in het ensemble van de zogeheten ‘moorddiners’ van Agatha Events. Daarnaast bouwt zij samen met Martijn aan een carrière in de luwte. Voor haar de manier om invulling te geven aan haar veelzijdigheid en persoonlijke creativiteit. Vanaf 2009 is zij het gezicht van winter musical comedy theatershows van Kasteel de Haar met jaarlijks 15.000 bezoekers. Ze denkt mee over en creëert formats in opdracht van locaties, producenten en evenementen-organisatoren. Het is vooral haar ondernemende karakter, gecombineerd met een innemende persoonlijkheid, muzikale nieuwsgierigheid en vocale talent, dat  Marcella tot een gewilde vocaliste maakt. 

Over Martijn

Martijn speelt muziek, zingt en maakt theater. Vanaf zijn zesde jaar staat hij op het podium. Hij weet daar jaren later een bestaan mee op te bouwen. Hij werkt zowel vóór als achter de schermen mee aan verschillende voorstellingen, schrijft scripts en speelt rollen in muziektheatervoorstellingen. Sinds 2008 werkt hij hiervoor samen met Marcella. Ze bouwen samen verder aan een duurzaam netwerk van opdrachtgevers waardoor zij zich verzekeren van jaarlijks talloze optredens tijdens zakelijke- en publieksevenementen. Wanneer hij in aanraking komt met yoga, tantra, meditatie en mantra, ontdekt hij welke innerlijke krachten vrijkomen. Het zingen van mantra’s veranderd zijn leven compleet. Hij start Yoga of Music. Hij verzorgt hiermee optredens en workshops op verschillende plekken in binnen- en buitenland. Deze optredens onderscheiden zich door het gebruik van originele Indiase muziekinstrumenten gecombineerd met moderne technieken. Ondertussen blijft hij samenwerken met Marcella. In alles wat Martijn onderneemt is een gezonde muzikale nieuwsgierigheid zijn grootste drijfveer. Die energie weet hij – zonder opsmuk – over te brengen op anderen.