"Music was my first love, and it will be my last. Music of the future, and music of the past"
- John Miles

Al meer dan tien jaar vormen Martijn en Marcella een ‘verborgen geluid met een enorm vocaal- en publieksbereik’. Hoewel ‘succes’ in hun vakgebied vaak wordt afgemeten aan platencontracten, aantallen optredens of televisieverschijningen, kiezen Martijn en Marcella juist bewust voor een eigen weg. Met muziek anderen in het hart raken vormt de basis van hun muzikale ambitie. Voor beiden geldt dat het moet gaan om: The (he)art of music‘.

Beiden halen vooral voldoening uit kleinschalige en sterk persoonlijke optredens zoals bijvoorbeeld in de wachtruimten van ziekenhuizen. Met eigen concertprogramma’s op bijzondere locaties tot zelfs tijdens herdenkingsdiensten, jubilea en huwelijken. Ze willen een verschil maken met kwalitatief en afgestemd repertoire. Door hun overtuigende, innemende performances weten ze op deze manier al een decennium lang mensen in het hart te raken. Waar zij ook verschijnen; vocaal vuurwerk wordt niet geschuwd.

Over Marcella

Marcella is cum laude afgestudeerd aan het conservatorium en start haar loopbaan in de musicalwereld. Naast rollen in talloze familiemusicals, treedt op met succesvolle bands waarmee zij als leadzangers onnoemlijk vele tent- en festivaloptredens tot een succes brengt. Ze is de drijvende kracht achter de ‘vintage pop & swing’ formatie BB Bootleg, is jaren achtereen één van afsluiters tijdens de Amsterdam Senior Pride en speelt op locaties in binnen- en buitenland een vaste rol in het ensemble van de zogeheten ‘moorddiners’ van Agatha Events. Daarnaast bouwt zij samen met Martijn aan een carrière in de luwte. Voor haar de manier om invulling te geven aan haar veelzijdigheid en persoonlijke creativiteit. Vanaf 2009 is zij het gezicht van winter musical comedy theatershows van Kasteel de Haar met jaarlijks 15.000 bezoekers. Ze denkt mee over en creëert formats in opdracht van locaties, producenten en evenementen-organisatoren. Het is vooral haar ondernemende karakter, gecombineerd met een innemende persoonlijkheid, muzikale nieuwsgierigheid en vocale talent, dat  Marcella tot een gewilde vocaliste maakt. 

Over Martijn

Martijn speelt muziek, zingt en maakt theater. Vanaf zijn zesde jaar staat hij op het podium. Hij weet daar jaren later een bestaan mee op te bouwen. Hij werkt zowel vóór als achter de schermen mee aan verschillende voorstellingen, schrijft scripts en speelt rollen in muziektheatervoorstellingen. Sinds 2008 werkt hij hiervoor samen met Marcella. Ze bouwen samen verder aan een duurzaam netwerk van opdrachtgevers waardoor zij zich verzekeren van jaarlijks talloze optredens tijdens zakelijke- en publieksevenementen. Wanneer hij in aanraking komt met yoga, tantra, meditatie en mantra, ontdekt hij welke innerlijke krachten vrijkomen. Het zingen van mantra’s veranderd zijn leven compleet. Hij start Yoga of Music. Hij verzorgt hiermee optredens en workshops op verschillende plekken in binnen- en buitenland. Deze optredens onderscheiden zich door het gebruik van originele Indiase muziekinstrumenten gecombineerd met moderne technieken. Ondertussen blijft hij samenwerken met Marcella. In alles wat Martijn onderneemt is een gezonde muzikale nieuwsgierigheid zijn grootste drijfveer. Die energie weet hij – zonder opsmuk – over te brengen op anderen

Lunch & diner performances

Een middag of avond met stijlvolle arrangementen gecombineerd met culinaire verrassingen. Vier sterren klasse gegarandeerd. 

Events

Een jubileum, bedrijfsfeest of festival? Met een mobiele performance komt de muziek altijd aan. 

Co-creations

Van een sprookjes-spektakel tot een muzikaal welkom op een park of in een museum. 

A small collection of unforgettable projects and performances

MINK Season Session ’21

Marcella & BB Bootleg

‘Wat is mijn hart’ by Marcella

Family show Villa Thaloa

Christmas promo

Museumperformance