Onze verhalen

Zolang de mensheid bestaat zijn er verhalen. In geschrift, met beelden of door muziek. Wij zijn de verhalenmakers van onze tijd. Op dit wereldwijde domein delen wij onze verhalen maar ook de verhalen van anderen door. Soms in woorden, dan weer door muziek of met een bericht via social media. Op welke manier ook, wij houden van verhalen, van begin tot eind. Om te lezen, te ontdekken, naar te luisteren, te vertellen maar vooral om met anderen te delen. 

Wie wij zijn?

Made in Mind het bureau van Martijn Ek Becking en Patrick de Jong. De één is performer, de ander een producerende marketeer. We worden zowel als team of individueel ingeschakeld, maar kennis en ervaring worden altijd gedeeld. 

Onze verschillende achtergronden zorgt voor een uiteenlopend netwerk. Het meerendeel concentreert zich op het gebied van evenementen, theater maar ook  marketingcommunicatie of copywriting. We beschouwen ons als de verhalenmakers (in vakjargon: storytellers) van onze tijd. Hoe deze verhalen ontstaan of tot stand komen verschilt per opdracht. We werken er graag aan mee. Van begin tot einde,  offline of online; we delen graag de verhalen die morgen gelezen worden. 

V.l.n.r. Patrick en Martijn op locatie in Spanje.