Breda uitgeroepen tot ‘de vrolijkste stad van Nederland’

Breda uitgeroepen tot ‘de vrolijkste stad van Nederland’

Nederlanders zijn dol op lijstjes variërend van de prettigste steden om in te wonen tot plekken waar de gezondste en gelukkigste mensen van Nederland leven. In november 2019 wordt daar een nieuwe opvallende categorie aan toegevoegd: ‘de vrolijkste stad van Nederland’. Op zaterdag 9 november wordt in Breda onder de welluidende codenaam ‘De Glimlach van Breda XXL’ het vrolijkste festival van Nederland georganiseerd. Wie op voorhand een blik werpt op de line up weet dat het festival de bezoeker verzekert van een ‘dubbele extra large’ glimlach op het gezicht. En dát is juist waar de organisatoren van ‘De Glimlach van Breda XXL’ voor staan: een heerlijk Hollands ‘feestival’ waarover nog lang zal worden nagepraat.

Nederland heeft een naam hoog te houden voor wat betreft het organiseren van festivals in alle soorten en maten. De XXL aanduiding verraad dat met ‘De Glimlach van Breda’ een festival van formaat wordt gepresenteerd. Tel daarbij op dat de grootste artiesten van ons land speciaal hiervoor naar Breda afreizen en je weet dat in Evenementenhal Breepark ‘de vrolijkste meezingavond van het jaar’ gaat plaatsvinden. Een festival dat Breda het predikaat van ‘de vrolijkste stad van het land’ oplevert.

Stomende hitmachine met spetterende live optredens

Vanaf 16.00 uur opent het festival de poorten en kunnen de bezoekers genieten van een stomende hitmachine met spetterende live optredens van bekende XXL artiesten als Jeroen van der Boom, Tino Martin, Marco Kanters, John West, Lange Frans, Anita Meijer, Samantha Steenwijk, maar ook Django Wagner, Gebroeders Ko, Zonzo Basily tot Quido van der Graaf.

 

Publiciteitstekst geschreven door Made in Mind i.o.v. TJ Events & Entertainment.