Aflevering 1 Meezingjournaal nu online!

Posted on Posted innieuws

Op zondagmiddag 29 april opent Villa Thalia aan de Kruiskade in Rotterdam de deuren voor de eerste editie van het ‘Hallo allemaal, meezing concert’. Een meezing-spektakel voor de hele familie en iedereen die zich jong voelt. Het is voor de tweede maal in korte tijd dat Villa Thalia hiermee speciaal voor jonge bezoekers een interactief programma organiseert. Afgelopen 25 februari vond voor de eerste maal ‘Sprookjes in Thalia’ plaats. Het succes van deze show, en de vraag van het publiek, smaakt naar meer.

Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten tijdens Hallo Allemaal Meezingconcert 2018? Bekijk hier de eerste aflevering van het Hallo Allemaal Meezing Journaal! Nog geen tickets voor zondag 29 april? Zorg dat je er snel bij bent! #villathalia

Als een stomende hitmachine passeren tijdens het ‘Hallo Allemaal, meezing concert’ de grootste hits van nationale en internationale jeugdidolen. Van Lady Gaga, Kinderen voor Kinderen, Katy Perry, Beyoncé, Pippi Langkous, Ariane Grande, Dikkertje Dap, K3, Justin Timberlake tot bekende tv-tunes zoals Goede Tijden Slechte Tijden, Telekids, maar natuurlijk ook de recente kijkcijferhit De Luizenmoeder. 

Villa Thalia presenteert met het ‘Hallo Allemaal, meezing concert’ niet alleen een onvergetelijke uitgaansbelevenis voor het hele gezin, maar kiest nadrukkelijk voor een generatie overschrijdend muziekfeest. Het repertoire biedt een feest der herkenning voor jong en oud. Alle hits worden live vertolkt en zoals gebruikelijk bij een Sing Along speelt vooral het publiek de hoofdrol. Voor wie ervan droomt of ooit ervan heeft gedroomd om als zijn of haar idool door het leven te gaan, wordt opgeroepen om vooral als zijn of haar idool verkleed te gaan.

Tickets voor het ‘Hallo Allemaal, meezing concert’ zijn vanaf heden online verkrijgbaar via de website van Villa Thalia. 

Geef een reactie