Deze week volledige focus op een ‘sportieve’ Brexit…

Deze week volledige focus op een ‘sportieve’ Brexit…

We konden er niet omheen; de hele week domineerde ‘Brexit’ het nieuws. Ook bij Ticketpoint. Met het grootste verschil dat wij ons de komende week vooral focussen op een mogelijke sportieve ‘Brexit’. Vandaag start in een uitverkocht Expo Twente in Enschede de eerste avond van het topevenement ‘Kings of Darts’.

De komende drie dagen even geen knetterende hoofdrollen voor May of Corbyn, maar de hooggespannen verwachtingen van de tien allerbeste topdarters uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Samen vertegenwoordigen zij 29 wereldtitels, dus met recht dragen zij het predikaat ‘The Kings of Darts’.

We kijken uit naar de ‘el clasico’ van de dart-sport

Ze nemen het tegen elkaar op in vijf zinderende wedstrijden per avond en zorgen daarmee voor drie uitverkochte avonden in Enschede, Groningen en ’s-Hertogenbosch. We gaan genieten van Raymond van Barneveld tegen Phil Taylor, in wat gerust de ‘el clasico’ van de dart-sport genoemd mag worden. En ook de huidige nummer 1 en 2 van de wereld, ‘Mighty’ Michael van Gerwen en ‘Snakebite’ Peter Wright gaan zorgen voor onvergetelijke momenten. Omlijst met veel live entertainment wachten we met duizenden dart-fans af of het een ‘Brexit’ wordt of niet.

Over Ticketpoint

Al zeventien jaar opereert Ticketpoint.nl aan de top als erkend ticketaanbieder van evenementen, concerten, theatervoorstellingen en sportwedstrijden. Deze positie weet zij standvastig te handhaven door voortdurende innovatie, betrouwbaarheid en een ongekend hoge service aan haar klanten. Ticketpoint is strategische ticketingpartner van talloze, landelijk aansprekende publieksevenementen. Slechts enkele voorbeelden hiervan zijn Toppers in Concert, Max Proms, het jaarlijkse Zapp Sinterklaasfeest, theatershows van o.a. Jeroen van der Boom, René Froger en John West, maar ook een flink aantal paarden, ijshockey en motorcross evenementen.

Blog exclusief geschreven door Made in Mind in opdracht van Marcel van Loon, Ticketpoint.nl.