CREATIONS

Event marketing

Bij een event, show, voorstelling, tournee of concert hoort natuurlijk ook een digitale vertaalslag. Het liefst engaging, trending, visueel sterk en een versterking van de offline-ervaring. Maar waar begin je? Bij het begin. Te vaak komt een online-team pas in de fase na de 'pre-productie' en planvorming om de hoek kijken. Maak het verschil en pak het vooral eens anders aan! Betrek je externe 'onliners' juist vanaf het begin, want daarmee bereik je waar iedereen het liefste naartoe wil; een event, show, voorstelling, tournee of concert waarbij de offline- en de online-ervaring elkaar versterken. Net zoals jouw publiek, waar de beleving van een show of voorstelling in de meeste gevallen ook eerst 'online' ontstaat, alvorens een keuze gemaakt wordt.

Content creations

Wij maken jouw content. Het draait hierbij allemaal om de berichtgeving via de social media van je bedrijf, merk of evenement. Als de socialmedia-strategie staat en beginnen we campagnes te draaien die we ook dagelijks monitoren. Hoe worden bepaalde posts ontvangen? Op welke posts, kanalen en tijdstippen wordt een update beter gereageerd? Hoeveel potentieel bereik leveren al je inspanningen op? Zo sturen we actief bij waar nodig, of passen tussentijds de toekomstige content aan. Door dagelijks jouw social media te 'managen' zijn we in staat tijdig een stijging of daling in sentiment te signaleren. Dat geeft je de mogelijkheid om in te spelen op kansen die je (merk)reputatie helpen te versterken.

The creative producers

Onze producers zijn organisatorische duizendpoten die talloze 'stories' tot leven brengen met opvallende publieksevenementen in het theater of op locatie.