COVERSTORIES

Kasteel de Haar

Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren. De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen en waar haar nazaten nog steeds jaarlijks verblijven.

Het Pretpakhuis

Producent Het Pretpakhuis wil een breed publiek bereiken met  toneel- en musicalproducties uit het wereldrepertoire, en in eigen huis ontwikkelde nieuwe producties. Een vast team werkt doorlopend aan de ontwikkeling van nieuwe projecten. Zo produceren zij de gloednieuwe komische musical 'CHARLEY', en 'KUNST & KITSCH, de komedie met een twist' ('Lettice and Lovage' van Peter Shaffer).

Klein Optiek

Al meer dan 35 jaar adviseert Klein Optiek Oogzorgcentrum in Apeldoorn met passie voor mensen en ogen. Goed en helder zicht op de wereld is een groot goed. Genieten van een prachtig uitzicht, het lezen van een spannend boek of fanatiek spelen in een sportcompetitie is toch nog mooier met scherp zicht. Klein Optiek werkt samen met de grootste brillenmerken uit de hele wereld.

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom is niet alleen een van de bekendste Nederlands zangers,  maar ook televisiepresentator en entertainer. Naast zijn solocarrière is hij sinds 2009 één van de leden van de formatie De Toppers, met wie hij jaarlijks een (telkens uitverkochte) concertreeks verzorgt in de Johan Cruyf ArenA in Amsterdam. Momenteel speelt hij met zijn soloprogramma 'Dit ben ik 2.0' in uitverkochte zalen van de Nederlandse theaters.

Van Daalen Optiek

Van Daalen Optiek in Naaldwijk is trots op haar ‘kampioenselftal’ dat bestaat uit gekwalificeerde vakspecialisten. De professionals zijn up-to-date op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van kijkbehoeften, oogzorg en contactlenzen. Ze adviseren over een breed aanbod van monturen, brillenglazen, zonnebrillen en contactlenzen.

Holland zingt Hazes

Feest, zweet en tranen! Met optredens van artiesten van o.a. Andre Hazes, Roxeanne Hazes, Xander de Bousonje en Jeroen vand er Boom zijn de jaarlijkse Holland zingt Hazes concerten uitgegroeid tot een regelrechte publieksfavoriet, waarbij tienduizenden fans avond aan avond meezingen met de bekendste hits van Andre Hazes in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Café Ari

Gelegen aan een van de meest levendige kruispunten in het centrum van Rotterdam trekt bij Café Ari de wereld aan je voorbij. Je proeft het échte Rotterdam met eenvoudige, eerlijke gerechten. Een plek waar je binnenstapt voor een krantje met een espresso, een lekkere lunch of aanschuift voor een diner, borrel of live optreden. Dit alles maakt van Ari een ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt, de stad, maar ook voor artiesten, kunstenaars of muzikanten.

Sprookjes in Thalia

Met eigentijdse bewerkingen van wereldberoemd sprookjes presenteert Villa Thalia iedere maand de live entertainment formule 'Sprookjes in Thalia'. Temidden van een suikerzoet 360 graden decor met talloze spectaculaire effecten genieten de bezoekers van scherpe humor én bekende meezingliedjes. Een verrassende aaneenschakeling van onverwachtse wendingen en hilarische scènes vol bijzondere karakters, bezorgen jong en oud(er) iedere show opnieuw de tranen van het lachen.

Lee Towers

Lee Towers brak in 1975 door toen hij door Willem Duys werd gepresenteerd als de zingende kraanmachinist uit Rotterdam. De single You never walk alone werd Towers' grootste hit en is sindsdien niet meer weg te denken uit de vaderlandse showbusiness. Deze entertainment pionier vulde vanaf 1984 jaren achtereen met gemak het Rotterdamse sportpaleis Ahoy met zijn befaamde Gala of the Year concerten. Nog altijd behoort hij tot een van meestgewilde en geboekte artiesten van Nederland en België.

Ticketpoint.nl

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen. Online en op locatie verzorgt Ticketpoint de kaartverkoop van jaarlijks meer dan 300 evenementen en concerten, waaronder de jaarlijkse Toppers in Concert reeks.

Royal Promotions BV

Royal Promotions is al meer dan tien jaar het meest toonaangevende PR- en marketingbureau voor de Nederlandse en Vlaamse live entertainment industrie. Van een albumrelease tot een landelijke musicalpremière. De nieuwsmakers van Royal Promotions weten als geen ander dat de (emotionele) beleving rondom een artiest, een voorstelling of een evenement alsmaar belangrijker wordt. Zij geloven in berichtgeving die helder is, maar ook een emotie oproept. Dit resulteert in pakkende, boeiende, dan weer opmerkelijke artikelen, campagnes, interviews of reportages.

Charley, de komische musical

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke capriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op de bekende komedie 'De Tante van Charlie' schreef hij samen met West End en Broadwaycomponist Michael Reed een waanzinnig hilarisch komische musical die niet eerder te zien was. Deze spetterende voorstelling gaat op tournee met een live orkest!

Kunst & Kitsch

Dit bijzondere, komische toneelstuk dat door Jon van Eerd speciaal bewerkt werd voor de twee topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper biedt een fenomenaal staaltje comedy-acteren. Het stuk werd door Peter Shaffer (o.a. 'Amadeus') geschreven voor Maggie Smith (o.a. bekend als de excentrieke dame in 'Downton Abbey'). De spannende samenstelling van acteurs in combinatie met de unieke regie van Jon van Eerd maakt deze uitdagende komedie met haar puntige teksten, onverwachte wendingen en dolkomische situaties.

Buro Bannink

Buro Bannink is een bruisend impresariaat voor jeugdtheater, jongerentheater en cultuureducatie. Ze vertegenwoordigen ruim 30 gezelschappen richting theaters, festivals, cultuurbemiddelaars en scholen. Stiekem willen ze de wereld een beetje mooier maken door zoveel mogelijk kinderen en jongeren in aanraking te laten komen met theater.

Salon Lily

Bij Lily geloven ze er sterk in dat een gezonde, vriendelijke sfeer belangrijk is voor het welzijn van hun klanten.  Zij willen een oase van rust en kalmte creëren; een rustplaats van de dagelijkse sleur van het drukke stadsleven. Een plek in Rotterdam is waar je echt kunt ontspannen. En dit doen ze verantwoord en cruelty-free om klanten te helpen zo sterk en gezond mogelijk te zijn.

Sprookjes van de Haar

Op veler verzoek presenteert Kasteel de Haar van 25 december 2018 t/m 6 januari 2019 de achtste editie van ‘Sprookjes van De Haar’. Speciaal hiervoor wordt het eeuwenoude sprookje van ‘Hans & Grietje’ bewerkt tot een eigentijdse avonturenbelevenis voor de hele familie. In de Kerstvakantie kunnen bezoekers deelnemen aan een ‘knibbel, knabbel, knuisje, kasteel’ speurtocht, het snoephuisje in het bos bezoeken en genieten van een wervelende live show vol avontuur, humor en bekende meezingliedjes.

Verhalen uit de hoge hoed

Stip en Stippel zijn een echte verhalenvertellers en toveren iedere keer een nieuw verhaal uit de hoge hoed. Ze nemen mee op avontuur naar een geweldige en wondere wereld vol fantasie en humor. Stippel bedenkt er ook allerlei gekkigheid bij. Zo wordt een eenvoudige, witte zakdoek een grappig konijn of ze laat je vrolijk in de rondte dansen als kleine (paas)haasjes.

Real life game: Finding Thomas

Nadat Thomas op een mysterieuze wijze is verdwenen is het hele eiland uitgekamd zonder resultaat. De politie staat voor een raadsel. Ouders en klasgenootjes zijn radeloos en de politie heeft meer mankracht - en dus jouw hulp nodig! Je gaat met een boot naar het eiland maar eenmaal daar is niets wat het lijkt. Zodra je het fort betreedt stap je een ondergrondse wereld binnen vol donkere en benauwende gangen. Een labyrint van geheimzinnige kamers waar de tijd stil heeft gestaan. Alles met maar één doel: Thomas zo snel mogelijk terug vinden!

Karakter, de musical

Verwacht in 2021: de musicalversie van het iconische en literaire meesterwerk 'Karakter' van Bordewijk. De voorstelling vertelt over Dreverhaven, Rotterdams meest gevreesde deurwaarder, en zijn onwettige zoon Katadreuffe, die hij verwekte bij Joba, de dienstbode. Gedreven door blinde ambitie en een ijzeren discipline probeert de jonge Katadreuffe zich uit zijn eenvoudige milieu op te werken tot advocaat. Maar steeds weer wordt hij tegengewerkt door de man die zijn eigen vader blijkt te zijn. Geschreven door Allard Blom, gecomponeerd door Ad van Dijk in de regie van Eddy Habbema.

Pop Classics LIVE!

Beleef de sensationele sfeer van de beste disco-pop-classics en floorfillers uit de jaren ‘80, ‘90 en ‘00. Met een mega-mix en opzwepende mash ups van de beste pop classics blazen we het roemruchte disco-tijdperk nieuw leven in. De bekendste top 10 hits van toen worden door onze resident DJ’s in een hoog tempo gemixt met de groove en funky beats van nú.

Coffeebar Ottica

Bij Ottica aan de Herenstraat 6 in het centrum van Naaldwijk in het Westland kun je de lekkerste koffie drinken, overheerlijke appeltaart proeven en misschien wel een mooi glas wijn bestellen. Zodra de zon schijnt kun je aanschuiven in de intieme binnentuin en genieten van rust in een luxueuze setting.