HOME OF STORIES

Afspraak

Hoe meer een verhaal tot de verbeelding spreekt, hoe meer dat verhaal onze verhalenmachine activeert. We nemen ook meteen overvolle gereedschapskist met 'creativiteit' mee. We zien het niet alleen voor ons, we voelen ons ook echt betrokken. Dus, laten we vooral eens verhalen met elkaar delen! We zijn vrij veel onderweg zijn om nieuwe verhalen te ontdekken, maar op werkdagen het beste bereikbaar via: +31 (0)6 54 71 35 36. Bel gerust of stuur ons een app!

Adres

Ontdek tijdens je bezoek aan Delft het verhaal van Willem van Oranje, ontmoet Johannes Vermeer en beleef het wereldberoemde Delfts Blauw. Geen beter denkbare plek om een onze 'home of stories' te vestigen. Deze stad herbergt zovele verhalen. En met de gezelligste terrassen, cafe's en restaurants op loopafstand een ideale plek voor een ontmoeting met een koffie, biertje of een wijntje.

Made in Mind | Cellebroerstraat 1-AII | 2611 NA | Delft

Contact

Im- press -ive stories vallen meteen op en trekken de aandacht in de media. Wil je meer weten over een nieuwsitem, een persbericht of een aankondiging op onze website? Neem dan contact met onze 'nieuwsmakers', we helpen je graag verder. We zijn op werkdagen het beste bereikbaar via: +31 (0)6 54 71 35 36, mail: info(at)madeinmind.nl of via Royal Promotions, telefoon +31 (0)30 82 00 120.