Cats, de musical

Opdrachtgever:
Royal Promotions BV

Locatie:
RAI Theater | Amsterdam

Event:
Press & VIP première NL

SERVICES

Achtergrond

Het tijdloze verhaal speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de ‘Jellicle’- katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen.

Pers & Media

Enkele maanden voorafgaand aan de officiële aankondiging werd een persreis georganiseerd voor een select gezelschap van schrijvende en filmende media waarbij een bezoek werd gebracht aan de internationale tourversie van de musical Cats. Voorafgaand aan de start van de voorstellingenreeks waren de 'cats' veelvuldig in het nieuws, zowel online en in print als op televisie.

Storytelling

De buzz rondom de speelperiode werd versterkt door inzet van storytelling waarmee de komst van 'de katten' werd neergezet en een viraal effect werd gecreëerd. Zo waren de 'cats' prominent aanwezig bij de lancering van de voorstellingenserie 'Broadway aan de Maas' van het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en op televisie te zien met een optreden bij RTL Late Night.

VIP invitations

De première op donderdag 19 december in het RAI Theater in Amsterdam werd bijgewoond door talloze BN-ers die speciaal hiervoor waren geïnviteerd. Onder hen onder meer musicalkenner en presentator Frits Sissing en 'klik-klak' jeugdidool en zanger Ralf Mackenbach.

Pers accreditatie

Geen première zonder een 'red carpet' evenement met flitsende fotocamera's en pakkende quotes van VIP's voor de ronkende camera's. Hiervoor werd de landelijke pers en talloze vooraanstaande online (musical) mediasites geaccrediteerd. Na afloop werd een zogeheten photocall in het decor georganiseerd. Achter de schermen werd fotograaf Jan Buteijn ingezet voor een fotoreportage van de avond.

Extra voorstellingen

Van 20 december 2018 t/m 13 januari 2019 is de hitmusical te zien zijn in het Amsterdamse RAI Theater en van 15 januari t/m 27 januari 2019 in het Rotterdamse Luxor Theater. Vanwege de grote vraag naar kaarten zijn er nog een tweetal weken toegevoegd in het voorjaar: van 9 t/m 14 april 2019 in MartiniPlaza in Groningen en in de Paasweek van 17 t/m 22 april 2019 in het Chassé theater in Breda.

IN BEELD

STORYTELLING IS (Y)OUR BUSINESS!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Of nog beter, kom eens langs voor een kennismaking en koffie in Delft. Stuur ons een mail of bel op werkdagen met +31 (0)6 54 71 35 36.