In een fijne ruimte op het Noordereiland in Rotterdam heten we je welkom voor een bijzondere vrijdagavond met Candlelight Kirtan. Hiervoor is juist deze plek gekozen waar iedereen welkom is, waar iedereen zichzelf mag zijn en waar verbinding centraal staat. Hier voel je de kracht van samen zijn, van verbinding, van voelen en van vrijheid.

Geniet van een bijzonder mantra concert van Martijn (Yoga of Music) met invloeden van world music, wave en trip hop. Alles live gespeeld waarbij hij gebruik maakt van verschillende instrumenten. Neem plaats en geniet,. Laat voor enkele momenten je gevoel de vrije loop. Ontspan en ontdek hoe de muziek jouw innerlijke stem raakt en laat ontwaken. Beschouw deze avond als een persoonlijke uitnodiging voor een ontdekkingstocht, om even los te komen van alledaagse beslommeringen, om vrijuit te dromen, én om mee te doen of in beweging te komen. Het mag allemaal, iedereen is welkom om te zijn door er bij te zijn.

Meld je aan via de website House of Happiness.

 

Over House of Happiness

Het idee is in 2018 ontstaan toen Jeanine door Cambodja aan het reizen was. Al van kinds af aan had zij als missie om de wereld een stukje mooier te maken door de kracht van liefde, vrijheid, vriendelijkheid en verbinding. Tijdens haar reis verdiepte zij zich in de Wet van Aantrekking. Zo kwam zij in contact met haar dromen en verlangens. Een van die dromen was het oprichten van House of Happiness, een plek waar iedereen welkom is. Waar je jezelf mag zijn, waar je gezien, gehoord en begrepen wordt. Waar emoties en gevoelens welkom zijn. Een plek om je te verbinden met jezelf. De naam is ontstaan als tegenhanger van de drukke, gehaaste samenleving waar veel mensen onder lijden met stress, burn-out, depressie, angst en lichamelijke en geestelijke ziekten als gevolg.

 

patrick performances