Je medewerkers en klanten bedanken voor het afgelopen jaar? Kies voor een borrel ‘in de stad’.

Je medewerkers en klanten bedanken voor het afgelopen jaar? Kies voor een borrel in de stad

December is voor bedrijven en organisaties een drukke feestmaand. De hele organisatie is bezig met de laatste loodjes en vaak wil men ook alle medewerkers en klanten bedanken voor het afgelopen jaar. Maar hoe pak je zoiets aan? Waar organiseer je de borrel of een ontspannen walking dinner? Is dat op ‘de zaak’? Wie zorgt er dan voor de drankjes, hapjes, het entertainment? En wie ruimt na afloop alles weer op? Nog beter is: kies voor gemak, het wordt toch al druk zat in die laatste weken van het jaar. 

Een borrel in de stad

Café Ari is al jarenlang een begrip in Rotterdam; een plek waar het drukke stadsleven letterlijk en figuurlijk aan je voorbij trekt. Gelegen in het centrum ‘van de stad’ aan de kruising Nieuwe Binnenweg en Mathenesserlaan, kun je bij Ari alle kanten van 10 tot maar liefst 200 gastn. Even weg uit de werksfeer kun je met een borrel bij Ari iedereen uitnodigen en hoef je zelf nergens meer naar om te kijken. Het team van Ari kan je borrel volledig verzorgen. Wil je een borrel combineren met bijvoorbeeld een diner, sfeervolle zang, DJ of een spetterend feest?  Bij Ari doen ze niet anders en denken daarom graag met je mee!

Ari december-arrangementen:

  • Borrel
  • Borrel + feest met band, zang of DJ
  • Borrel + dineren
  • Borrel + dineren + After Party met band, zang of DJ
  • Dineren + After Party met band, zang of DJ

Over Café Ari

Gelegen aan een van de meest levendige kruispunten in het centrum van Rotterdam trekt bij Café Ari de wereld aan je voorbij. Je proeft het échte Rotterdam met eenvoudige, eerlijke gerechten. Een plek waar je binnenstapt voor een krantje met een espresso, een lekkere lunch of aanschuift voor een diner, borrel of live optreden. Dit alles maakt van Ari een ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt, de stad, maar ook voor artiesten, kunstenaars of muzikanten.

Reserveer tijdig je datum en tijd!

Neem voor meer informatie contact op met Ger Koedam jr., telefoon: +31 (0)10 436 26 00

of stap binnen op:
maandag t/m donderdag: van 11.00 tot 01.00 uur
vrijdag en zaterdag: van 11.00 tot 02.00 uur
zondag: van 13.00 tot 0.00 uur