ABOUT US

Wij enthousiasmeren organisaties en ondernemers met het vinden, verbinden en vertellen van hun verhaal. Storytelling is de sleutel naar sterke verbinding met iedereen die kan bijdragen aan groei: werknemers, klanten, bezoekers en de media. Iedereen kent voorbeelden van organisaties waarvan we allemaal voelen dat het met hun storytelling wel snor zit. Alles wat zo’n bedrijf schrijft en laat zien, klopt gewoon. We hebben het niet alleen over een mooi verwoorde 'corporate story', maar over het hele beeld. Een verhaal dat je raakt en zich in alle uitingen aftekent, van website, nieuwsbrief, social media, vacatureteksten, advertenties tot AdWords-campagnes. Organisaties met een verhaal zijn succesvoller. Wij verbinden mensen door storytelling. Verhalen brengen wij tot leven in tekst, beeld, met evenementen en presentaties, maar boven alles: in woord en daad!

Het vertellen van verhalen al een eeuwenoud gebruik en wij beschouwen storytelling als een oude traditie in een nieuw jasje. We zetten onze twintig jaar aan achtergronden in live entertainment in om een buzz rondom een onderneming, een evenement of een locatie te versterken. We laten niet alleen je doelgroep zien, ervaren én voelen waar jij mee bezig bent, maar creëren ook fans, exposure en een viraal effect. Sterke verhalen inspireren, het maakt dat je je kunt verplaatsen in de wereld van jouw onderneming. Het is het klassieke verschil tussen showing en telling: als je goed bent, hoef je dat niet expliciet te vermelden. Dus brengen en produceren wij geen doorsnee verhalen die in hapklare brokken naar binnen worden geschoven. Voor ons draait het om mensen te verbinden en om emoties los te maken bij mensen zodat zij er hun eigen fantasie op los kunnen laten.

Verras door van de gebaande paden af te stappen. Ieder moment kun je beginnen met het ontwikkelen en in de wereld zetten van jouw verhaal. Hoe beslissen we welke content onze aandacht verdient? Het draait eigenlijk allemaal om vertrouwen. Niemand wil zijn aandacht verspillen. We zoeken naar content die waarde toevoegt, de mensen entertaint,  iets nuttigs leert, met gelijkgestemden verbindt of groepen inspireert. We schrijven, beklijven, onderhouden en publiceren. We zorgen voor de social media, verspreiden jouw (pers)berichten, maken de nieuwsbrieven en we 'schieten' beelden. We ondersteunen, adviseren en we ondernemen met je mee. En dat alles doen we het liefste nét een tikkeltje anders, om het verschil te maken.

SERVICES

Social Media Management

Wij zorgen voor jouw social media content. Wanneer je bijvoorbeeld een Facebook campagne wil opzetten, zijn er veel zaken waar je goed over na moet denken. Welk beeldmateriaal ga je gebruiken? Welke boodschap wil je overbrengen? Bij de keuze voor de juiste campagnedoelstelling wordt over het algemeen minder lang stil gestaan. Misschien omdat dit vaak een simpele en logische keuze lijkt óf omdat men zich niet bewust is wat het kiezen van de juiste doelstelling met de resultaten van een campagne kan doen. Wij denken mee over en wanneer de strategie eenmaal staat, gaan we voor je aan de slag. We plaatsen berichten en proberen de juiste likers en volgers te bereiken. We monitoren doorlopend hoe de berichten of campagnes opgepakt worden en brengen de resultaten voor je in kaart.

Copywriting

Een verhaal vertellen of een verhaal schrijven. De rol van een copywriter behoeft vaak meer tekst en uitleg dan het gemiddelde aantal toetsen op een toetsenbord. Bij copywriting komt net wat meer kijken dan simpelweg een zinnetje typen. Het voordeel van een copywriter is dat hij werkt aan het bereiken van één gezamenlijk doel: namelijk 'jouw verhaal'. Of dat nu een social media post is, een persbericht, een interview, een nieuwsbrief, een uitnodigingstekst, het onder de aandacht brengen van een nieuw product of voorstelling op een website, overal komt tekst aan te pas. Achter elke letter die wij op papier zetten zit een doel; een verhaal. We durven te stellen dat een online tekst in veel gevallen jouw ‘digitale visitekaartje’ is. En dat vraagt om een veelzijdige copywriter die inspireert, verbindt en enthousiasmeert en zowel samenwerkt met collega marketeers als met opdrachtgevers.

Storytelling & PR

We weten dat organisaties onder druk staan voor wat betreft het bedenken, de creatie en de verspreiding van content. Storytelling maakt een abstract verhaal toegankelijk in verhalen van mensen en verhalen vóór mensen. Daarbij groeit meer dan ooit de behoefte aan een strategisch PR- en communicatieadvies. Hoe weet jij of je de juiste platformen inzet voor je doelgroep? Voor ons is social media geen ‘sales media’. De gebruikers van social media zijn (net als jij) altijd in beweging. Wat in een bepaalde periode goed kan scoren, scoort misschien een aantal maanden later totaal niet meer. We willen daarom dat de verhalen die we voor jou verspreiden opgemerkt blijven. Daarom gaan storytelling, PR en (vrije) publiciteit voor ons altijd hand in hand. Hiervoor werken we strategisch samen met de meest toonaangevende partijen die ervoor zorgen dat jij een beroep kunt doen op een krachtig netwerk van journalisten, bloggers, fotografen, redacteuren en online media. Samen vertellen we de verhalen die morgen gelezen en gedeeld worden!

SPECIALTIES

Live entertainment

Bij ieder evenement, concert, show, voorstelling, tournee of festival hoort ook een digitale vertaalslag. Het liefst engaging, trending en visueel sterk ter versterking van de online-ervaring van jouw evenement. We horen je denken. Moet ik dan 24/7 online actief zijn en een social media specialist worden? Zeker niet. Daar helpen we graag bij. Uit ervaring weten we dat een ‘online-marketeer’ vaak pas in de fase ná de eerste voorbereidingen en planvorming om de hoek komt kijken. Ons advies? Maak het verschil en betrek ons al vanaf het begin bij jouw evenement. Daarmee bereik je waar iedereen het liefste naartoe wil: een evenement waarbij de offline en online communicatie elkaar versterken.

Horeca & Retail
Voor ondernemers in de horeca- en retailwereld is het een terugkerend topic: storytelling. Want hoe profileert een winkel, een locatie of een restaurant zich op een manier die past bij de identiteit? Hoe komt een authentiek, oprecht verhaal tot stand, waardoor mensen zich aan je winkel of jouw merk binden? Veelal zie je online honderden berichten, foto’s en acties voorbij komen. Dat is onnodig. In veel gevallen geldt: ‘less is more’. Want een grote hoeveelheid maakt het niet duidelijker. Verhalen vertellen is meer dan alleen mensen op een leuke manier bezighouden. Storytelling kan zorgen voor onderscheid, het is een geweldige kans voor engagement en retentie. Verhalen helpen om te vermaken en te betrekken, om herinneringen te maken in het bewustzijn van de klanten door een beroep te doen op gevoel, loyaliteit en emoties. Op het oog gewone wetenswaardigheden zijn al voldoende om je te onderscheiden. Voor ons is 'een goed verhaal is het nieuwe entertainment'.
Cultuurmarketing

De culturele sector is lang naar binnen gericht geweest, dus roepen wij op: durf eens over grenzen heen te kijken. Imagineering is steeds belangrijker geworden. Als museum zet je een totaalconcept neer, waarbij alle uitingen een vergelijkbare boodschap uitdragen. Het optimaliseren en vormgeven van de totale klantbeleving, is in de commerciële sector common sense. Branding en beleving vullen elkaar aan; van het toegangskaartje tot de wc-juffrouw, je imago draagt alles. Een tentoonstelling kun je beschouwen als een filmplot of roman. Een filmplot bestaat uit meerdere verhaallijnen en personages. Elke verhaallijn heeft haar eigen dynamiek en soms haar eigen doelgroep. Een contentstrategie met storytelling helpt om te bepalen welke verhaallijn aan wie, wanneer en via welk medium vertelt wordt. Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter hebben allemaal hun eigen publiek, ritme en momentum. Dat lijkt complex, maar gelukkig zijn er heel veel tools waarmee we je kunnen helpen.

OUR VISUAL STORY

STORYTELLING VOOR JOUW ONDERNEMING?

Neem gerust contact met ons op. Of nog beter, kom langs voor een kennismaking en koffie in Delft.
Bel of stuur een whats-app via: +31 (0)6 54 71 35 36.

Made in Mind | Cellebroerstraat 1-AII | 2611 NA | Delft