Wij zijn makers van evenementen met een frisse blik op design en concept. Een evenement, show of belevenis zien wij als uitdaging om mensen een mooie herinnering te bezorgen. Een met zorg samengestelde herinnering waarin alle losse onderdelen passend bij elkaar komen tot een mooi moment. Hiervoor gaan we geen uitdaging uit de weg, want ‘creativity takes courage’.

We denken in beelden, muziek en belevenissen die een beroep doen op ieders verbeelding, ongeacht leeftijd of achtergrond. Voor ons is niets mooier dan een verhaal dat uitgroeit tot een neverending story doordat een beeld, scène, performance, song of choreografie een sterke en individuele emotie oproept. Waar entertainment stopt, start voor ons enjoyment, dus ‘let us make your fairy tale today!’.

 

Een bekend voorbeeld zijn de 'Sprookjes van Kasteel De Haar' in Utrecht. Met jaarlijks meer dan tienduizend bezoekers is dit familie-evenement uitgegroeid tot een heuse Kersttraditie. Spannende en humoristische sprookjesverhalen worden op eigentijdse wijze gecombineerd met de ultieme beleving van een rondgang door het grootste en mooiste kasteel van Nederland. Extra trots zijn we op de hoge waarderingscijfers uit de publieksonderzoeken.