Storytelling is (y)our core business!

Klein Optiek presenteert zomercollectie 2018

Van Urban Beach, Romantic Safari tot casual chic. De zomercollectie dames- en heren zonnebrillen biedt deze zomer een ruime en vooral kleurrijke keuze. Een dagje aan zee, een namiddag in de stad, een zomeravond op het terras of een autorit dwars door Nederland of Europa. Deze zomer draait alles om interessante materiaal mixen voor zowel mannen als vrouwen. Op zaterdag 21 april organiseert Klein Optiek tussen 12.00 en 16.00 uur een inspiratiemiddag waarbij iedere zon- en zomerliefhebber met een wandeling langs de uitgebreide collectie de nieuwste trens kan ontdekken. Wie zijn of haar favoriet heeft gevonden kan deze zonnebril meteen uitproberen of zich laten adviseren door de experts van topmerken als Tom Ford, Woow, Adidas, Ray Ban of Ørgreen

“We staan aan het begin van een nieuwe zomer en de nieuwe modellen uit onze zomercollectie 2018 zijn beschikbaar. We kunnen niet wachten om onze collectie dames- en heren zonnebrillen te presenteren.”, aldus Johannes Veldhoen, eigenaar van Klein Optiek.

Juist in de zomer is aandacht voor oogzorg enorm belangrijk. Voor comfort en goed zicht kan je het beste kiezen voor een zonnebril met markering CE 3. Een goede zonnebril geeft 100% Uv-bescherming (100% UV of UV400) en de glazen en montuur moeten goed passen: het UV-licht mag je ogen niet via de boven-, onder- of zijkant bereiken.

“Vanuit onze passie voor mens en oog, kunnen we er niet vaak genoeg aandacht voor vragen hoe belangrijk een goede zonnebril is. Zeker voor wie veel onderweg is, en zeker ook voor kinderen. Maar begrijpen ook dat ‘Zien is beleven’, en daarom maken we van deze seizoenspresentie een grote belevenis. Met een ‘zomer terras’ in een ontspannen Ibiza style atmosfeer, waar onder ander het team van Koksland de zomer letterlijk en figuurlijk ‘op smaak’ brengt met een proeverij van onder meer een selectie van hun beste wijnen. Om helemaal in de sfeer te komen draait DJ Marcy deze middag een mix van relaxte, zomerse smoothies.”

Klein Optiek is al meer dan dertig jaar dé optiek van Apeldoorn met een compleet assortiment brillen- en lens producten en een uitgebreid assortiment aan bijbehorende accessoires. Wie op zaterdag 21 april de optiek in Winkelcentum De Eglantier bezoekt ontvangt bij aanschaf van een nieuwe zonnebril 10% korting.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2018 Made In Mind