Storytelling is (y)our core business!

De bestsellers op nieuwe kaart Café Ari

De lente kan officieel beginnen: de nieuwe kaart van Café Ari is hier! Met natuurlijk het beroemdste gedicht van de Rotterdamse nachtburgemeester Deelder op de cover. Als je nu al gruwt bij de gedachte aan de felle paaseitjes, vrolijk kijkende paashaasjes of overdadig versierde Paas-takken in de huiskamer? Of lange gesprekken tijdens het ‘traditionele’ Paasontbijt of de jaarlijkse Paasbrunch? Dan helpt het Rotterdamste café je de Pasen door. Dit weekend lanceert zij haar spiksplinternieuwe menukaart, de oplossing om een ‘Paas-kater’ te voorkomen. Al helemaal nu het weer je dwingt om binnen te blijven.

De afgelopen maanden heeft de keukenbrigade van Ari een heerlijk menu samengesteld waarin alle culinaire highlights en bestsellers zijn opgenomen. Wat je ook kiest, ieder gerecht is gegarandeerd raak. Plaats van handeling? De serre van het restaurant met gratis uitzicht over het meest levendige kruispunt van de Rotterdamse binnenstad; de hoek van de Mathenesserlaan en de Nieuwe Binnenweg. Jouw persoonlijke menu start met vooraf een smakelijke opwarmer aan de bar, de ideale plek om met familie en vrienden te borrelen. En wil je iemand muzikaal verrassen, pak dan je smartphone en download de mobiele ‘Mijn verzoekje’ app om de favoriete hit van je vriend, vriendin, pa of ma aan te vragen.

Het Rotterdamste Café Ari is zeven dagen per week geopend en vind je aan de Nieuwe Binnenweg 142-A in de binnenstad van Rotterdam. Kijk voor meer informatie, de nieuwe kaart en/of het reserveren van een plek op www.cafe-ari.nl. Blijf ook op de hoogte van alle laatste nieuwtjes en updates via Facebook en Instagram.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2018 Made In Mind